Monday again? Here are 5 ways to relax this week

As promised, секој понеделник 5 нови техники за опуштање пократки од 5 минути. Па ајде да почнеме: Понеделник: Ароматерапија Одредени мириси можат да го променат нашето моментално расположение. Не мора да купувате специјални есенцијални масла или миризливи свеќи. Еве три… Continue Reading

Good morning. It’s workout time.

Ок. Сабота е, и тоа наутро. На сите ни треба малку мотивација. Пред да ја прескокнете опремата за вежбање, би сакале да посочиме неколку работи. Начинот на кој ќе се разбудите влијае на остатокот на денот, а тоа ја вклучува… Continue Reading

Monday already? Here are 5 ways to relax this week

Почнуваме понеделнички, а сите знаеме каков ден знае да биде понеделник. Кога ви се чини дека неделата ќе трае еден месец, а петок е мнооогу далеку, важно е да знаете да се опуштите. Затоа, секој понеделник ќе споделуваме 5 техники… Continue Reading

Hello!

  Здраво на сите! Ви го претставуваме нашиот блог, наменет за секојдневниот човек кој се грижи за своето здравје, добра физичка форма и целокупна благосостојба. Овде ќе најдете најразлични теми – тренинг и спорт, суперхрана и здрави рецепти, спортска суплементација… Continue Reading