Run, Forrest, Run!

Сезоната на маратоните се ближи, а со нив доаѓа и Скопскиот маратон на 8ми мај. Освен што е одлична физичка активност, трчањето не’ ослободува од секојдневната напнатост и стрес. Темпото не е важно, важна е желбата и мотивацијата да ја… Continue Reading