Category / Architecture / Design / Informational / Uncategorized / Venice Biennale 2016

  Loading posts...
 • Guest Post| Reporting from the front

  Venice Architecture Biennale | 2016 | Reporting from the front Градот Венеција секоја втора година е домаќин на најголемата интернационална изложба за архитектура во светот на која учествуваат повеќе од 50тина земји,…

 • It’s M-day! It’s massage day!

  Како што растат температурите, така расте и потребата да се најдете на песочна плажа во опуштена и релаксирачка атмосфера и да побегнете од секојдневните обврски и проблеми. Бидејќи не секогаш нашите желби и…

 • FIBO Day 3 & 4: Feels like home

  Дојде и крајот на FIBO. Најверојатно зашто добро се забавувавме, а и зашто имаше тоооолку многу што да се види и да се прави, времето ни помина повеќе од брзо. Третиот ден,…

 • FIBO Day 2: Things are getting serious

  FIBO ден 2. Цврсто одлучни да го поминеме остатокот од преполните хали на FIBO го започнавме и вториот ден од нашата посета таму. За денес на списокот беа FIBO EXPERT и FIBO…