Нашиот најголем успех е задоволството на нашите клиенти. Еве што рекоа за нас:

„Ви благодариме за целата организација и ажурност со информации. Бевте целосно посветени за саемот да биде беспрекорен и така и беше. Ние сме многу задоволни. Настанот беше доста квалитетен и ние понесовме супер импресии. Наредната година се надеваме дека повторно ќе бидеме дел од изложувачите на вториот HFW Expo.“ – Макпрогрес


„Пофалба за целиот тим на Моментум како за присутноста и распореденоста на настанот така и за спремноста да помогнат во одредени непредвидени ситуации.“ – Фитнес Центар Магнус


„ Голема посветеност на организаторите за реализација на проектот, иновативен пристап и постојана грижа за изложувачите.“ – Енергетикс


„Одлична организација со одлични изведувачи. Честитки за успешно организираниот настан. Се гледаме наредна година :)“ – Bauerfeind


„Супер сме задоволни од вашата работа, ви благодариме за посветеното внимание. Задоволство е да се соработува со вас.“ – Aseana Royal Spa


„Одлична соработка.“ – ПЗУ Адриа Лаб


„Одлична соработка. Се надеваме дека ќе продолжиме да соработуваме и на друго поле по настанот…“ – PharmaNews


„Одличен саем , добра забава и можност за опуштен разговор со клиентите“ – Macedonian Honey


„Одлична идеја, добра реализација што во иднина сме сигурни ќе биде уште подобра. Надеж да манифестацијата прерасне во традиција… нормално со наша голема поддршка.“ – Лотус


„Одлична замисла, одлична организација, програма и изведувачи за сечиј вкус, желба и потреба! На пошироката популација и требаат вакви настани за да може подобро да се информира за сите опции и алтернативи што веќе функционираат кај нас, да научи и да проба нешто ново, нешто што ќе и помогне да води поздрав живот.“ – Сурово и вкусно


„Многу добра организација, одличен настан! Нешто што дефинитивно треба секоја година да се реализира. Место каде што може да се видат различни презентации и совети за здрав и активен начин на живот!“ – Фит Оне


 

Моментум Инк. е специјализирана агенција за организација на настани, која развива и имплементира сопствени концепти и идејни решенија.
– Health, Fitness & Wellness Expo – 25-27.09.2015 – Еден од најголемите проекти на Моментум Инк. е HFW Expo, најголемиот интерактивен настан за здравје, фитнес и велнес, кој се одржа на 25 – 27 Септември 2015 во Хотел Александар Палас во Скопје, Македонија. Momentum Inc. Skopje, Macedonia Marketing Agency; Experiential Marketing and Events