IME

12 мај 2017 | Хотел Мериот

Врвни Швајцарски обуки за туризам

На 12-ти мај во Хотелот Мериот беше одржана свечена промоција на врвните швајцарски обуки за угостителство и туризам и SHL сертифицирани обучувачи во Македонија. Настанот беше одржан од страна на Швајцарската Програма за зголемување на пазарната вработливост, во соработка со престижната Swiss Hotel Management Academy Lucerne и Министерството за економија.
На промоцијата 16 македонски обучувачи добија сертификати од Академијата за хотелски менаџмент во Луцерн, а посетителите имаа можност да согледаат зашто токму  швајцарските обуки за хотелски менаџмент , туризам и угостителство се сметаат за едни од најдобрите во светот.

Погледнете дел од атмосферата на настанот.

Client

  • Swiss Contact

Purpose

  • Promotion of top Swiss training courses for hospitality and tourism and SHL certified trainers in Macedonia