Showtime

Во 2016та Македонија за прв пат доби своја конференција за најновите трендови во евент индустријата – Showtime – на која учествуваа еминентни говорници од цела Европа, кои ги споделија своите искуства и знаења со бројната публика, составена од етаблирани експерти од областа на организацијата на настани, маркетингот, комуникациите и бизнисот во Македонија.

Говорници на Showtime 2016:

  • Роб Дејвидсон (Велика Британија)
  • Горазд Чад (Словенија)
  • Мартијн Тимерманс (Холандија)
  • Тим Корпорал (Холандија)
  • Ева Пиперевска (Македонија)
  • Љубомир Стојанов (Бугарија)
  • Деспина Козаровска (Македонија)

DATE

  • 10 јуни 2016 | City Hall Center

PURPOSE

  • First conference for event industry in Macedonia