Health, Fitness & Wellness Expo ’16

23-25 септември 2016 | Хотел Александар Палас

На второто издание на HFW Expo учествуваа преку 40 изложувачи, од најразлични дејности, чија крајна цел е подобрување на здравјето кај луѓето, воведување и одржување на здравите навики и редовната физичка активност.Со тродневната збогатена и разноврсна програмата за посетителите и катчето за најмладите, HFW Expo 2016 понуди квалитетна содржина за сите генерации.

Секогаш во чекор со светските трендови и новитети, за прв пат во Македонија имавме прилика овозможена од Спорт Инн центарот, да видиме што е Slackline  ексклузивно на вториот Health, Fitness & Wellness Expo!

Настанот го отвори Карлос Мерајо Гарсија, кој е трократен првак на Шпанија во slackline и е рангиран во топ 10те во Светот.  На спектакуларното отварање, публиката исто така имаше можност да се дружи со Tauri Vahesaar, уште едно звучно име во slackline светот.

STATS

  • 41 Exhibitors
  • 15 Performers
  • 1 Stage
  • 2800 Attendees