PSS Reacing Team

14 април 2018 | Trend Gastro Bar

На 14-ти април во Тренд Гастро Бар беше организирана свечена промоција на PSS Racing Team, Виктор Давидовски и новото возило Honda Civic Type R, а со тоа започна новата приказна во македонскиот спортски автомобилизам. Покрај одбележувањето на 20 годишнината од постоењето на PSS Racing Team, на свечената промоција вљубениците во автомобилизмот, големите брзини и адреналинот имаа можност одблизу да ја видат моќната машина на новото возило Honda Civic Type R со кое Давидовски ќе настапува на тркачките патеки ширум Европа, рамо до рамо со етаблираните европски тимови.

CLIENT

  • PSS Reacing Team

PURPOSE

  • Promotion of the PSS Racing Team, Viktor Davidovski and the new Honda Civic Type R