Fashion & Lifestyle Expo ’18

22-23 март 2018 | Македонска Опера и Балет

Под мотото #ТЕР Fashion & Lifestyle Expo по трет пат го најави единствениот lifestyle настан кој прави совршен спој од сѐ она што ја предизвикува нашата индивидуална и креативна страна. На 22ри и 23ти март, фоајето на Македонската опера и балет повторно зрачеше со креативната енергија која е резултат на современиот дизајн, иновативните производи, уметноста, креативноста и прекрасните звуци.

SPONSORS

  • Gemak
  • Skopsko Smooth

STATS

  • 33 Exhibitors
  • 3 Stages
  • 22 Media partners