Fashion & Lifestyle Expo ’17

29-30 март 2017 | Македонска Опера и Балет

Второто издание на F&L Expo, под мотото “вон шаблон”, по втор пат направи спој на сѐ она што го креира животниот стил. Покрај исклучителните изложувачи од областа на модата и модните додатоци, природната козметика, архитектурата и уникатните решенија за домот, туризмот и необичните патувања, вкусната храна, квалитетното вино и одличните коктели, на посетителите им беше понудена и богата програма во која речиси да не постои посетител кој не се пронајде во некоја од активностите, одличниот музички избор во вечерните часови, авангардните модни ревии, перформанси и изложби во галеријата.

SPONSORS

  • Skopsko

STATS

  • 35 Exhibitors
  • 18 Participants
  • 27 Media partners