TV Nova

2 февруари 2017 | Воденица Мулино

По повод првиот роденден на Телевизија НОВА, организиравме незаборавна прослава за тимот, партнерите и пријателите на ТВ НОВА. Од осмислување на ентериерот, темата за декорацијата – сината, сафир боја, која претставува симбол на успехот, персонализиранта торта, до музичката програма и се разбира, исклучителните гости, првиот роденден на телевизијата е настан кој долго ќе се памети.

CLIENT

  • TV Nova

Purpose

  • First birthday party for TV Nova