iStyle

23 ноември 2018 | iStyle store, Skopje City Mall

На 23-ти ноември со почеток во 23 часот беше организиран настан по повод лансирањето на iPhone X, со кој се најави официјалното доаѓање на iPhone X во Македонија и можноста за купување на истиот по полноќ. За сите оние кои беа дел од лансирањето на новиот iPhone X, следеа ваучери и лименка Red Bull, а беа подготвени многу изненадувања во текот на вечерта.

CLIENT

  • iStyle

PURPOSE

  • iPhone X Launch