HTCA Академик Тренинг Центар

HTCA Академик е првиот тренинг центар креиран за обучување кадри според швајцарски стандарди сертифицирани од страна на Швајцарската академија за хотелски менаџмент од Луцерн.

За првиот тренинг центар од ваков тип кај нас, наша задача беше осмислување, креирање и реализација на бренд идентитет, изработка на лого на центарот, изработка и дизајн на нова веб страна како и останати промотивни материјали.

CLIENT

  • HTCA

PURPOSE

  • New brand identity, creating new web site & designing promo materials