Michael Kors

17 септември 2016 | Skopje Marriott Hotel

На 17 септември МY:TIME ја промовираа најновата колекција на накит и часовници од ексклузивниот бренд MICHAEL KORS во Хотел Мериот. Љубителите на модата, елеганцијата и софистицираноста имаа можност да уживаат во убава атмосфера и на еден несекојдневен начин да ја доживеат MICHAEL KORS девојката во своето секојдневие. Надополнета со одлична храна и квалитетно вино, убава музика и симпатични подароци од брендот, атмосферата на настанот им приреди на гостите целосно уживање. Погледнете го видеото и фотографиите од настанот подолу.

CLIENT

  • MY:TIME

PURPOSE

  • Introducing the newest collection of Michael Kors watches & jewelry.