Tag / overeating

    Loading posts...
  • Overeating? This is what happens next.

    Петок е, викендот е пред нас. Сите сакаме да се опуштиме, а тоа често подразбира „опуштање“ и на масата. Неколку “cheat days” се дозволени, но без претерување. Пријателско предупредување: ова е тоа…