Month / April 2016

  Loading posts...
 • FIBO Day 3 & 4: Feels like home

  Дојде и крајот на FIBO. Најверојатно зашто добро се забавувавме, а и зашто имаше тоооолку многу што да се види и да се прави, времето ни помина повеќе од брзо. Третиот ден,…

 • FIBO Day 2: Things are getting serious

  FIBO ден 2. Цврсто одлучни да го поминеме остатокот од преполните хали на FIBO го започнавме и вториот ден од нашата посета таму. За денес на списокот беа FIBO EXPERT и FIBO…

 • FIBO Day 1: Alice in Wonderland

  Ок, се подготвувавме и психички и физички за доживувањето наречено FIBO, но навистина мислам дека ништо не можеше да не’ подготви соодветно за се’ она што не’ очекуваше како посетители на овој…

 • FIBO 2016: It’s on.

  Не сме сигурни за вас, но ние пеперутки во стомакот чувствуваме по различни поводи, не само оние, романтичните. Пеперутки во стомакот чувствуваме на пример, секогаш кога ќе седнеме во авион; секогаш кога…