Health, Fitness & Wellness Expo ’17

23-24 септември 2017 | Спортски терени "Работнички"

Дел од третото издание на HFW Expo беа над 40 врвни и најквалитетни изложувачи кои на своите штандови на посетителите им понудија разни дегустации, презентации, консултации и совети. А, кога станува збор за унапредување на здравиот животен стил, свој придонес дадоа и над 70 учесници во програмата на настанот. Она што особено го обележа трето издание на HFW Expo, беше промена на локацијата – на спортските терени “Работнички” во Градскиот парк, што претставуваше пријатно освежување и доближување на градењето здрави навики со природата.

STATS

  • 39 Exhibitors
  • 10 Performers
  • 5 Stages
  • 3600 Attendees