Health, Fitness & Wellness Expo ’15

25-27 септември 2015 | Хотел Александар Палас

Health, Fitness & Wellness Expo како најголем интегриран Total Health настан својата премиера ја имаше во 2015 година.

На HFW Expo учесвуваа изложувачи кои ги демонстрираа своите производи, опрема и услуги од безмалку сите здравствени, велнес и фитнес практики кои ги познаваме. А сите заедно – промовиравме повисок квалитет на живот.

Stats

  • 39 Exhibitors
  • 10 Performers
  • 2 Stages
  • 2600 Attendees