После Часови

1-2 септември 2018 | Спортски центар "Форца"

За прв пат кај нас – саем за воннаставни програми и активности за деца и млади, насловен како „После часови“. Настанот опфати голем број на области – од уметност, спорт, музика, танц, ликовна уметност, пеење, едукативни центри и програми, изучување на странски јазици, училишен прибор и реквизити итн..

На самиот почеток на учебната година, настанот им олесни на сите млади родители кои можеа да се информираат од прва рака за повеќе од 50 програми кои се нудат кај нас, а можеа да искористат и промотивни цени со големи попусти! Секако, настанот цели и низ директно доживување и искуство да им доближи на сите деца што точно значи секоја област, да ги погледнат во живо реквизитите за спорт, танц, итн, да пробаат демонстрација од секоја област, бидеќи ретко кога децата имаат прилика да пробаат СЕ и самите да покажат кон што имаат афинитет, што им се допаѓа и во што се добри.

САБОТА | 01.09.18

11:00 Светот на Колорес | Еден свет, многу приказни!

11:30 Едукативен центар СОНЦЕ | Креативна работилница

12:00 Bullfrogs Ballet School | Живеј го животот во „петта позиција”

12:30 SEDC IThink Academy | „I Think, You Think, We Think“

13:00 My Music | My Music

13:30 OFFICE PLUS | OFFICEPLUS за пет плус!

14:00 Мечувалечки клуб Ескрим | Проверете зошто мечувањето е поразличен спорт од останатите

15:30 Едукативен центар Арс Ламина – Јазичен центар Step by step | Баш е КУЛ после сКУЛ

16:00 Jumping Clay | Фантазија без граници

16:30 Champions House – Шампионада | ШАМПИОНАДА

17:00 Brainobrain | Мултитаскинг презентација

17:30 Жабец | Учиме за велосипедите

18:00 Eat The Beat | Dance Studio Латино Шоу и Хип Хоп настап

18:30 Битрикс Кру | Битрикс Кру

 

НЕДЕЛА | 02.09.18

11:00 Vortex  Art | Creative Genius

11:30 Staedtler | Измоделирај ја својата играчка

12:00 Да научиме | Учиме јазици на креативен начин

12:30 Пијанофорте – Училиште за музика | По патот на музиката

13:00 LCF CLUBS | Mногу повеќе од училиште за англиски јазик

13:30 Балетско студио Балерина | Од децата за децата!

14:00 Логос Плус | Клуч за успешна иднина

14:30 Bright Kids | Тематски креативни работилници

15:30 Капуера Скопје | Повеќе од спорт!

16:00 Здружение за рана стимулација, развој и игра кај деца Креатива Исток | Градење на основа за академско учење

16:30 Драмско студио Пет +

17:00 Гитара Пет | Краток концерт на класична гитара

17:30 Студио за танц Абстракт | Нов Почеток

18:00 Еурека | Еурека Перформанс

18:30 Бејби Шоу | Учење и бескрајна забава, It’s БЕЈБИ ШОУ time!

STATS

  • 33 Exhibitors
  • 5 Participants
  • 15 Media partners