Fashion & Lifestyle Expo ’19

20-21 март 2019 | Македонска Опера и Балет

Заедно патувавме низ минатото, сегашноста и иднината на нашиот град! На четвртото издание на Fashion & Lifestyle Expo го доживеавме Скопје низ архитектурата, дизајнот, фотографиите, културата… Уживавме со градот кој СЛУША, ГЛЕДА, ЧИТА, градот УРБАН и УБАВ – градот кој се забавува. На 20-22рти март, фоајето на Македонската Опера и Балет повторно заблеска со креативна енергија која беше олицетворение на финиот дизајн, уникатни производи, урбаните звуци и  вкусните пијалаци.

SPONSORS

  • Skopsko
  • Korea Auto Trade

STATS

  • 23 Exhibitors
  • 48 Participants
  • 21 Media partners