Сабота | 01.09.18

11:00 Светот на Колорес | Еден свет, многу приказни!

11:30 Едукативен центар СОНЦЕ | Креативна работилница

12:00 Bullfrogs Ballet School | Живеј го животот во „петта позиција”

12:30 SEDC IThink Academy | „I Think, You Think, We Think“

13:00 My Music | My Music

13:30 OFFICE PLUS | OFFICEPLUS за пет плус!

14:00 Мечувалечки клуб Ескрим | Проверете зошто мечувањето е поразличен спорт од останатите

15:30 Едукативен центар Арс Ламина – Јазичен центар Step by step | Баш е КУЛ после сКУЛ

16:00 Jumping Clay | Фантазија без граници

16:30 Champions House – Шампионада | ШАМПИОНАДА

17:00 Brainobrain | Мултитаскинг презентација

17:30 Жабец | Учиме за велосипедите

18:00 Eat The Beat | Dance Studio Латино Шоу и Хип Хоп настап

18:30 Битрикс Кру | Битрикс Кру

 

Недела | 02.09.18

11:00 Vortex  Art | Creative Genius

11:30 Staedtler | Измоделирај ја својата играчка

12:00 Да научиме | Учиме јазици на креативен начин

12:30 Пијанофорте – Училиште за музика | По патот на музиката

13:00 LCF CLUBS | Mногу повеќе од училиште за англиски јазик

13:30 Балетско студио Балерина | Од децата за децата!

14:00 Логос Плус | Клуч за успешна иднина

14:30 Bright Kids | Тематски креативни работилници

15:30 Капуера Скопје | Повеќе од спорт!

16:00 Здружение за рана стимулација, развој и игра кај деца Креатива Исток | Градење на основа за академско учење

16:30 Драмско студио Пет +

17:00 Гитара Пет | Краток концерт на класична гитара

17:30 Студио за танц Абстракт | Нов Почеток

18:00 Еурека | Еурека Перформанс

18:30 Бејби Шоу | Учење и бескрајна забава, It’s БЕЈБИ ШОУ time!