Во изложбениот дел ќе можете одблиску да погледнете автомобили, современи парчиња мебел, ексклузивни бањи и креативни решенија за уредување на ентериер, рачно изработен, уникатен луксузен накит, аксесоари, драги камења и минерали, рачно изработени чевли, врвна декоративна и органска козметика, предмети од дрво и креативни идеи за декорирање и оплеменување на просторот.
Оваа година учествуваат Гемак, Скопско Smooth, Timeless, Twelve, Jo.An, Alshar, Cekic Filigran, Македонски рубин – Деко, Rivedil, Pierre Cardin Home, Тимст, Rubinettino, Преплет, ITA Brand, Ксантика, Каталеја, Atelje Marjak, Гоца Каникова, Нина Нинеска, DOGO, Бреинобреин, Smart Living, Iskra & Lidiya, Kia Motors, Tesori DI Mare, Lotus Lounge Chair, Luxin, Spin, Inglot Cosmetics.

 

СПОНЗОРИ НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА Fashion & Lifestyle Expo:

 

ИЗЛОЖУВАЧИ: