Програма за Fitness Stage

23/09/’17 САБОТА

11:00 Јога – бидете среќни и креативни – Јога Центар Тафталиџе

11:30 Спортските суплементи од Протеинска Лабораторија

12:00  Колку минути Spining® се потребни за 50ml цеден сок? – Sport Inn

12:45 Magnus performance – FC Magnus

13:15 NTC-Nike Trainig Club – Sport Vision

13:45 Get Energized with Aerobic and Fit with Pilates – FITLIFE fitness studio

14:15 Fit in 60 – Synergy

14:45 Fitness & Nutrition – Sergio Spasov

15:15 FAMILY PROGRAM – Центар за спортски развој “Hit & Run”

15:45 Zumba Fitness – Fitness Club FitOne

16:15 Презентација на боречки вештини – Д СТРОНГЕСТ – The Strongest

16:45 10 тајни кои треба да ги знаете за професионално и рекреативно трчање – Весна и Александар Кираџиеви – Polleo Sport

17:15 Ultimate Fit – Ultimate Fit Alebras

17:45 REVIVE YOURSELF part 2 – БранимирБранкица

18:15 POWERPILATES TRIBUTE за Ирина Митевска – PowerHouse Pilates

 

24/09/’17 НЕДЕЛА

11:00 Јога за бремени жени – Јога Центар Тафталиџе

11:30 Body Pump Fitness – Without Limits Fitness Studio

12:00 Let’s get physical – Sport Inn

12:30 Што е мултифункционален тренинг и зошто треба да го практикувате? – Катерина Попева – Polleo Sport

13:00 Капуера повеќе од спорт – Капуера Скопје

13:30 Mat Pilates – Keti Fit

14:00 Goddess Program – Kinetiks Fitness Studio

14:30 Опуштање со ICE POWER – Еуро Фарм

15:00 Поединечен развој на моторички способности – Fitness Challenge

15:30 Одбери Sit Fit – Sit Fit

16:00 Функционален тренинг – Фитнес Револуција vs. Мој Тренер

16:30 Champion Women’s Fitness Challenge – Sport Vision

17:00 Total body workout – Keti Fit + Energy Aerobic Club Bitola

17:30 Доделување награди за Scavenger Hunt

17:45 Zumba Closing Party – Zumba by Kate

 

Програма за HEALTH CENTER

23/09/’17 САБОТА

13:00 Spirulina Pacifica – супер храна на иднината – Тримекс

13:30 Со ХРОНО исхрана до совршена фигура и оптимално здравје – Срце

14:00 НУТРАГЕН колаген – живот во движење. – Pharmagen

14:30 SitFit – перниче кое се грижи за вашето здравје и удобност – Sit Fit

15:00 Magnesio completo и Ener Plus за добро здравје и виталност – Виола Аптеки Скопје

15:30 Кристален камен- Мирисајте чисто и здраво – Дурис

16:00 Во светот на BioGaia – Ewopharma

16:30 Дилеми и митови за спорт и исхрана – The Better Nutrition

17:00 Дебелина и оксидативен стрес: Протеински наспроти јаглехидратни диети – Науч. Сор. Д-р. Драгица Зенделовска

17:30 Водата и вашето здравје – Пелистерка

 

24/09/’17 НЕДЕЛА

13:00 Здравје преку пливање за најмалите – Baby Spa

13:30 Моторички способности – азбука во правилниот спортски развој – Центар за спортски развој “Hit & Run”

14:00 Sugar Smart – Macedonia – Food Revolution Day Macedonia

14:30 Емоционално јадење – Психолошко катче

15:00 ORGANICUP менструална чашка – Што претставува и како се користи – Spibo Shop

15:30 Најчести кожни заболувања кај спортистите, професионални и рекреативни – Др. Горица

16:00 Примена на хипербарична оксигенација како физичка подготовка – Хипербаричен Центар

16:30 Масажа со водени млазови, без капка вода на Вас. – ЕУРО ФАРМ

17:00 ,, Health Aid”- Светот на здравје и благосостојба – Демакс Нова

17:30 Во светот на BioGaia – Ewopharma

 

Програма за WELLNESS ZONE

23/09/’17 – САБОТА

13:00 Рефлексологија – Асеана Ројал Спа

14:00 Козметичка лабораторија: домашни рецепти – CRUSH

15:00 Масажа како релаксација и терапија – Студио Алтернатива

16:00 One made high quality organic cosmetic – One made

17:00 Ready, Set, GO!: Express manicure – Nail Bar S

 

24/09/’17 – НЕДЕЛА

13:00 Масажа на стапала – Асеана Ројал Спа

14:00 Premium Beard Products – Polar est.2017

15:00 Со валкана забава до свиленкаста кожа – CRUSH

16:00 Ready, Set, GO!: Express manicure – Nail Bar S

17:00 Миопунктура – Св.Јован

 

Програма за KIDS CORNER

23/09/’17 – САБОТА

11:00 – Orange Kids Club

12:00 – Центар за спорт и спортски развој “Hit & Run”

13:00 – Здружение за рана стимулација, развој и игра кај деца “Креатива Исток”

14:00 – Jumping Clay Skopje

15:00 – Young Engineers®

16:00 – Капуера Скопје

17:00 – Sport Inn

 

24/09/’17 – НЕДЕЛА

11:00 – Miss Poppins Reggio Emilia inspired Kindergarten

12:00 – Центар за спорт и спортски развој „Hit & Run

13:00 – Orange Kids Club

14:00 – Брегли – Креативна работилница со бои

15:00 – Little Me International Preschool

16:00 – Штурчиња

17:00 – Sport Inn