Супер новост и за сите родители – дојдете со вашите најмили бидејќи настанот ветува забава за целото семејство! На настанот ќе има и специјално осмислен Kids Corner, со интересни работилници со стручни и професионални тимови, кои ќе имаат за цел преку игра и забава да ги едуцираат дечињата за важноста на стекнувањето здрави навики од најрана возраст.

Kids Corner

24 & 25 Септември 2016

12:00 -13:00 h Barianobrain
13:00 -14:00 h Montesori
14:00 -15:00 h Лилипут дворче
15:00 -16:00 h Бушава Азбука
16:00 -17:00 h Orange Kids Klub

Брејнобрејн БушаваАзбука Лилипут Монтесори Оринџ