Programme & Activities

Нашата цел е Health, Fitness & Wellness Expo да биде место каде ќе сакате да го поминете целиот ден! Затоа, испланирвме вистински интерактивна и забавна програма со активности во кои ќе може да се вклучите! Сите активности се отворени за вклучување од публиката, па затоа, облечете се спортски, и ве чекаме на HFW Expo! Пријавувања за:     (клик на наслов)

Спорт Инн Елементи – Sport Inn Centre, 27.09.2015 12:30

Трчајте со нас! – Евроинс школа за трчање, 26.09,2015, 10:00

Kettlebel Challenge, 26.09.2015, 16:15

Nutri Challenge, 27.09.2015, 14:30

Бесплатна Миопунктура, 27.09.2015, 16:00

CrossFit Challenge, 26.09.2015, 16:00

За секоја активност потребно е да дојдете барем половина час порано и да се пријавите на инфо пултот на влез, за да го осигурате вашето место. Во спротивно, организаторот ќе го понуди на друг посетител.

Сите останати активности од програмата се отворени за сите посетители а учесниците може да се приклучат на лице место, без пријавување.

Влезот на настанот ќе изнесува 60 денари.

Посетете не, гледајте, вклучете се!

HFW-expo-flaer-2

 

Со влез на настанот се согласувате со следните правила.