Performers

Како дел од нашата интерактивна програма ќе настапат и:

ФР   Мој-тренер   Фит-Оне   Топ-Форма   Школа   Миопунк   Нутри   ЗПФМ   Кети-Фит   шКвик-Степ

Повеќе за настапувачите можете да погледнете на нашата Facebook Фан Страна:

Настанот ќе има два интерактивни подиуми, на кој паралелно ќе се одвива богата програма во текот на трите дена. Едниот п…

Posted by Health, Fitness & Wellness Expo on Saturday, September 12, 2015

Распоредот на програмата ќе биде објавен во текот на следната недела.

Dress code: Спортски!

Посетете не и вклучете се во активностите!