На Health, Fitness & Wellness Expo квалитетот доаѓа прв.

Се потрудивме, и успеавме, за вас да ги донесеме на едно место врвните и најквалитетните изложувачи кои навистина имаат што да понудат кога збор за унапредување на здравиот животниот стил.

Со гордост ги објавуваме изложувачите на овогодинешниот Health, Fitness & Wellness Expo!

Настанот е спонзориран од:

Спорт-Инн

 

Изложувачи:

Адриа Лаб   Ароматик   Бауерфеинд   Вега   Виталиа   Екстраваганџа   Енергетикс   ЕНобел   Јане-Сандански   Каливита   Карас   Кросфит   Лава-Витае   Лотус   Магнус   Медикус   Натура   Нутрибулет   Пауерплејт   Пелистерка   Пехар   Пирин   Приве   Силуете   Синерџи   Славеј   Слим-Лајн   Сурово     Тримекс   Флашка   Форма-Витале   Форца   Агро-Ели   Асеана   КАН   Кенди   МХ   LOGO big SZVZ fin

 

Повеќе за изложувачите можете да погледнете на нашата FB Фан Страна:

Секој изложувач на HFW Expo ќе има свој интерактивен простор кој ќе може да го посетите и да се информирате, да учествув…

Posted by Health, Fitness & Wellness Expo on Saturday, September 12, 2015