Огромна благодарност до нашите медиумски покровители кои ни помогнаа да ја споделиме информацијата за HFW Expo со вас! Поддршка за и промоција на поздрав начин на живот покажаа:

Фарма-Њуз    Црно-бело    Антенна-5    СитиUrban    Јуник    Медиа-Сити    Бекстејџ     Идивиди    Фрајдеј    Рингераја    Спортмедиа    Дерби     Екипа

 

Повеќе за медиумските партнери, можете да дознаете на нашата FB Фан Страна:

Огромна благодарност до сите наши пријатели кои ни помагаат во споделување на вестта за HFW Expo! Заеднички веруваме во …

Posted by Health, Fitness & Wellness Expo on Saturday, September 12, 2015