Прв ден на Fashion & Lifestyle Expo ’18

Погледнете дел од амосферата на третото издание на Fashion & Lifestyle Expo. Прекрасни моменти во дневната програма која се одвиваше на три сцени, а во вечерната пиевме вкусни коктели, уживавме со прекрасна модна ревија и игравме на одлични звуци! #TER

Прв ден на Fashion & Lifestyle Expo '18

Втор ден на Fashion & Lifestyle Expo ’18

Одличното расположение и креативноста продолжија и во вториот ден на F&L Expo’18! Богата програма, многу насмеани лица и забава која ќе остане запаметена! #TER

Втор ден на Fashion & Lifestyle Expo '18