Делот од програмата каде спојот на добриот звук, визуелните ефекти и квалитетните пијалоци Ве водат низ едно поинакво доживување…
Влезот е слободен.

ЧЕТВРТОК

22/03/’18

Отворање

20:00 МIXOLOGY by SKOPJE COCKTAIL WEEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20:45 Shapes of soul: Concert of EVA Training Center

 

 

 

 

 

 

 

21:00 “Чувства” | JO.AN | 

[модна ревија]

 

 

 

 

 

 

 

21:30 Dj Boogieman

 

 

 

 

 

 

 


ПЕТОК

23/03/’18

20:00 Тиквеш Wine time

[дегустација на врвните вина на винарија Тиквеш]

20:30 Arte D’Italia by Rivedil

[концерт]

 

 

 

 

 

 

 

21:00 Spring Breakers | ALSHAR |

[модна ревија]

 

 

 

 

21:30 Dj Zoki Bejbe