Прв ден на HFW Expo #3

Овој септември HFW Expo наполни 3 години и заслужено доби нова локација – на отворено! Новата локација во Градскиот парк, односно, на терените Работнички, ни возможи пријатна и опуштена атмосфера во текот на двата сончеви дена. Посетителите имаа можност да дознаат многу нови информации од областа на здравјето, фитнесот и велнесот од преку 40те одлични изложувачи и бројните спортски и едукативни активности во програмата на сите 4 сцени, а покажавме и дека HFW Expo е вистински family, bike, па и dog friendly настан! 😀 Оваа година Sport Inn / Spinning Macedonia ни покажаа дека со 2 минути Spinning се добиваат 50 ml цеден сок!

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk

Прв ден на HFW Expo #3

Втор ден на HFW Expo #3

Вториот ден на HFWExpo #3 имаше многу што да понуди! Со голема интерактивна програма, сите посетители имаа можност да пробаат нешто ново на секоја од четирите сцени (FITNESS STAGE, HEALTH CENTER, WELLNESS ZONE и KIDS CORNER) Во овој албум ќе можете да видите што се’ можеше да се види на HFW Expo 2017! Над 40 изложувачи , 70 учесници во програма и многу многу позитивна енергија! 🙂

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk

Втор ден на HFW Expo #3