Отварање на Fashion & Lifestyle Expo

Погледнете дел од атмосферата на големото отворање на второто издание на Fashion & Lifestyle Expo! #воншаблон

Отварање на Fashion & Lifestyle Expo

Втор ден #воншаблон-ско искуство

Со над 30 креативни работилници и интересни презентации, времето поминато на Fashion & Lifestyle Expo ни беше максимално искористено. Вечерниот дел од програмата беше исполнет со уметнички перформанси, модна ревија и одлична музичка програма кои никого не оставија рамнодушен!

Ден 2 на Fashion & Lifestyle Expo '17

Трет ден #воншаблон-ско искуство

Последниот ден од програмата на Fashion & Lifestyle Expo беше резервиран за чоколадо, вино, патување и многу други нешта кои ни го збогатуваат и разубавуваат животот. Се’ ова беше заокружено со AFTER WORK забава!

Ден 3 на Fashion & Lifestyle Expo 2017