Fitness Stage е подиум е наменет исклучиво за отворени тренинзи, во кој посетителите ќе може да се вклучат и да вежбаат. Ќе се одвиваат најразлични демонстрации и перформанси, фитнес предизвици, часови и демонстрација на вежби и различни дисциплини. Спремете се и не пропуштајте!

 


Програма за Fitness Stage

23/09/’17 САБОТА

11:00 Јога – бидете среќни и креативни – Јога Центар Тафталиџе

11:30 Спортските суплементи од Протеинска Лабораторија – MarioFit

12:00  Колку минути Spining® се потребни за 50ml цеден сок? – Sport Inn

12:45 Magnus performance – FC Magnus

13:15 NTC-Nike Trainig Club – Sport Vision

13:45 Get Energized with Aerobic and Fit with Pilates – FITLIFE fitness studio

14:15 Fit in 60 – Synergy

14:45 Fitness & Nutrition – Sergio Spasov

15:15 FAMILY PROGRAM – Центар за спортски развој “Hit & Run”

15:45 Zumba Fitness – Fitness Club FitOne

16:15 Презентација на боречки вештини – Д СТРОНГЕСТ – The Strongest

16:45 10 тајни кои треба да ги знаете за професионално и рекреативно трчање – Весна и Александар Кираџиеви – Polleo Sport

17:15 Ultimate Fit – Ultimate Fit Alebras

17:45 REVIVE YOURSELF part 2 – БранимирБранкица

18:15 POWERPILATES TRIBUTE за Ирина Митевска – PowerHouse Pilates

24/09/’17 НЕДЕЛА

11:00 Јога за бремени жени – Јога Центар Тафталиџе

11:30 Body Pump Fitness – Without Limits Fitness Studio

12:00 Let’s get physical – Sport Inn

12:30 Што е мултифункционален тренинг и зошто треба да го практикувате? – Катерина Попева – Polleo Sport

13:00 Капуера повеќе од спорт – Капуера Скопје

13:30 Mat Pilates – Keti Fit

14:00 Goddess Program – Kinetiks Fitness Studio

14:30 Опуштање со ICE POWER – Еуро Фарм

15:00 Поединечен развој на моторички способности – Fitness Challenge

15:30 Одбери Sit Fit – Sit Fit

16:00 Функционален тренинг – Фитнес Револуција vs. Мој Тренер

16:30 Champion Women’s Fitness Challenge – Sport Vision

17:00 Total body workout – Keti Fit + Energy Aerobic Club Bitola

17:30 Доделување награди за Scavenger Hunt

17:45 Zumba Closing Party – Zumba by Kate