Едуцирајте се за сите прашања поврзани со здравјето и здравиот животен стил. За сите прашања на кои го баравте одговорот, HEALTH CENTER е местото каде ќе го добиете истиот. Консултаци и совети од областа на психологијата, здрава исхрана, суплементи, детско и женско здравје, хидратација…

 


Програма за HEALTH CENTER

23/09/’17 САБОТА

13:00 Spirulina Pacifica – супер храна на иднината – Тримекс

13:30 Со ХРОНО исхрана до совршена фигура и оптимално здравје – Срце

14:00 НУТРАГЕН колаген – живот во движење. – Pharmagen

14:30 SitFit – перниче кое се грижи за вашето здравје и удобност – Sit Fit

15:00 Magnesio completo и Ener Plus за добро здравје и виталност – Виола Аптеки Скопје

15:30 Кристален камен- Мирисајте чисто и здраво – Дурис

16:00 Во светот на BioGaia – Ewopharma

16:30 Дилеми и митови за спорт и исхрана – The Better Nutrition

17:00 Дебелина и оксидативен стрес: Протеински наспроти јаглехидратни диети – Науч. Сор. Д-р. Драгица Зенделовска

17:30 Водата и вашето здравје – Пелистерка

24/09/’17 НЕДЕЛА

13:00 Здравје преку пливање за најмалите – Baby Spa

13:30 Моторички способности – азбука во правилниот спортски развој – Центар за спортски развој “Hit & Run”

14:00 Sugar Smart – Macedonia – Food Revolution Day Macedonia

14:30 Емоционално јадење – Психолошко катче

15:00 ORGANICUP менструална чашка – Што претставува и како се користи – Spibo Shop

15:30 Најчести кожни заболувања кај спортистите, професионални и рекреативни – Др. Горица

16:00 Примена на хипербарична оксигенација како физичка подготовка – Хипербаричен Центар

16:30 Масажа со водени млазови, без капка вода на Вас. – ЕУРО ФАРМ

17:00 ,, Health Aid”- Светот на здравје и благосостојба – Демакс Нова

17:30 Во светот на BioGaia – Ewopharma