На овогодинешниот Health, Fitness & Wellness Expo новитет е WELLNESS ZONE! Специјално уредено катче за целосна релаксација. Ќе имате можност вистински да го разглаите вашето тело со разни демонстрации, масажи, да пробате ексклузивна органска козметика, маникир, миопунктура и многу други интересни работи кои се дел од програмата на Wellness Zone!

 


Програма за WELLNESS ZONE

23/09/’17 – САБОТА

13:00 Рефлексологија – Асеана Ројал Спа

14:00 Козметичка лабораторија: домашни рецепти – CRUSH

15:00 Масажа како релаксација и терапија – Студио Алтернатива

16:00 One made high quality organic cosmetic – One made

17:00 Ready, Set, GO!: Express manicure – Nail Bar S

24/09/’17 – НЕДЕЛА

13:00 Масажа на стапала – Асеана Ројал Спа

14:00 Premium Beard Products – Polar est.2017

15:00 Со валкана забава до свиленкаста кожа – CRUSH

16:00 Ready, Set, GO!: Express manicure – Nail Bar S

17:00 Миопунктура – Св.Јован