Health, Fitness & Wellness Expo е настан за целото семејство! Дојдете со вашите најмали бидејќи специјално креираниот Kids Corner ќе изобилува со креативни работилници, интересни предавања и разни игри. Професионалните тимови преку игра и забава ќе ги едуцираат вашите дечиња за важноста на стекнувањето на здрави навики уште од најрана возраст.

 


Програма за KIDS CORNER

23/09/’17 – САБОТА

11:00 – Orange Kids Club

12:00 – Центар за спорт и спортски развој “Hit & Run”

13:00 – Здружение за рана стимулација, развој и игра кај деца “Креатива Исток”

14:00 – Jumping Clay Skopje

15:00 – Young Engineers®

16:00 – Капуера Скопје

17:00 – Sport Inn

24/09/’17 – НЕДЕЛА

11:00 – Miss Poppins Reggio Emilia inspired Kindergarten

12:00 – Центар за спорт и спортски развој „Hit & Run

13:00 – Orange Kids Club

14:00 – Брегли – Креативна работилница со бои

15:00 – Little Me International Preschool

16:00 – Штурчиња

17:00 – Sport Inn