Издание #3 | ГРАДИМЕ ТРАДИЦИЈА

 

Трета година по ред на посетителите на Health, Fitness & Wellness Expo ги донесовме на едно место врвните и најквалитетните изложувачи кои навистина имаат што да понудат кога станува збор за унапредување на здравиот животниот стил.

Најголемиот интегриран Total Health настан, наменет да промовира повисок квалитет на живот, во своето трето издание ќе обедини над 40 врвни изложувачи кои на своите штандови ќе им понудат на посетителите разни дегустации, презентации, консултации и совети.

Со гордост ги објавуваме изложувачите на овогодинешниот Health, Fitness & Wellness Expo!

 

 

Спонзор на настанот е центарот Sport Inn

Повеќе за нив дознајте овде.

 

Изложувачи: