ТВ Нова: Прв роденден

По повод првиот роденден на Телевизија НОВА, организиравме незаборавна прослава за тимот, партнерите и пријателите на ТВ НОВА. Од осмислување на просторот, темата за декорацијата – сината, сафир боја, која претставува симбол на успехот, персонализиранта торта, до музичката програма и се разбира, исклучителните гости, првиот роденден на телевизијата е настан кој долго ќе се памети.

TV NOVA