Health, Fitness & Wellness Expo 2015 беше најголемиот до сега интегриран Total Health настан наменет да промовира повисок квалитет на живот. На HFWE учествуваа изложувачи кои ги демонстрираа своите производи, опрема и услуги од безмалку сите здравствени, велнес и фитнес практики кои ги познаваме. Пријавите за учество на HFW Expo 2016 ќе бидат отворени во Април 2016, а до тогаш погледнете повеќе за спонзорот, изложувачите, гостинот, програмата, медиумските покровители или погледнете го видеото и фотките од HFW Expo 2015.

HFW-expo-poster-za-na-sajt-mal

 

 

оментум Инк. е специјализирана агенција за организација на настани, која развива и имплементира сопствени концепти и идејни решенија за различен тип на настани. – Health, Fitness & Wellness Expo – 25-27.09.2015 – Еден од поголемите проекти на Моментум Инк. е HFW Expo, саем за здравје, фитнес и велнес, кој ќе се одржи од 25 – 27 Септември 2015 во Хотел Александар Палас во Скопје, Македонија.mk Momentum Inc. e specijalizirana agencija za organizacija na nastani, koja razviva i implementira sopstveni koncepti i idejni reshenija za razlicen tip na nastani. Eden od pogolemite proekti na Momentum Ink. e saem za zdravje, fitnes i velnes, koj ke se odrzi od 25 – 27 Septemvri, vo Hotel Aleksandar Palace vo Skopje, Makedonija. мк