На Fashion & Lifestyle Expo 2017 подгответе се за пролетно будење на сите сетила со богатата, инспиративна содржина!

Второто издание на Fashion & Lifestyle Expo, под мотото #воншаблон, ветува тридневно бегство од секојдневието и рутината и ве предизвикува да излезете од комфорната зона за да ги активирате сите сетила.

Ви ги претставуваме внимателно одбраните изложувачи, со чии најнови производи и услуги ќе имате можност да се запознаете за време на настанот.

Спонзор на Fashion & Lifestyle Expo 2017 е:

Изложувачи: