ТОП 5


Кој тим беше најредовен, а кој најмногу се сликаше? Кој тим најмногу го бива за сликање, а кој за вежбање?

Погледнете подолу… 🙂

 

ТОП 10


Погледнете со што се’ се окарактеризираа 10те тимови за време на предизвикот! 🙂