Наменет да промовира производи и услуги кои нудат повеќе од функционалност, Fashion & Lifestyle Expo е место каде се презентираат брендовите кои предизвикуваат се што е вообичаено. Ако сметате дека има повеќе во животот од исполнување на секојдневието со обични нешта и барате повеќе од тоа, ова е настанот за Вас. #воншаблон