Наменет да промовира производи и услуги кои нудат повеќе од функционалност, Fashion & Lifestyle Expo е место каде се презентираат брендовите кои предизвикуваат се што е вообичаено. Ако сметате дека има повеќе во животот од исполнување на секојдневието со обични нешта и барате повеќе од тоа, ова е настанот за Вас. Погледнете ја понудата за Fashion & Lifestyle ’17 тука, како и зоните за изложување на овој линк и пополнете ја вашата пријава овде или контактирајте не на momentum.inc@momentum.mk.

L&F logo-01

Со поднесување на пријава – договор за учество учесниците признаваат дека ги прочитале и се согласни со јавно објавените општи правила и услови достапни на овој линк.