Ако до сега не бевте доволно мотивирани да го прифатите овој Slackfit предизвик, можеби ова ќе ве предомисли… 🙂


1st-prize

Тимот кој ќе го освои првото место на овој натпревар ќе има ексклузивна можност да патува во Минхен и да биде дел од осмото издание на WORLD SLACKLINE MASTERS by GIBBON.


2nd-prize

Секој член од тимот кој ќе го освои второто место, ќе добие Gibbon Classicline – најбараната Gibbon лента, со која ќе може да продолжи со Slackfit програмата, а можеби и да научи некој трик. 🙂


3rd-prize

Тимот што ќе го освои третото место ќе добие четири седмично, бесплатно вежбање во Sport Inndad_1189dad_1547 Спорт-Иннdad_1654  dad_1333dad_1553