Не го пропуштајте попустот за рани пријави!!!

А доколку го пропуштите, и така е секогаш позабавно во друштво 🙂 Повикајте пријател и направете група од тројца за цена од 1.440 МКД по лице, а за групи од 5, цената е неверојатни 1.260 МКД!

tickets-za-ned-do

Уплатата за котизацијата може да се направи во банка, на следниот начин:

pp30-%d1%82%d1%82%d0%ba