Втора година по ред, прекрасен настан со уште по прекрасна атмосфера и енергија! Убави луѓе со убав дух, динамична програма со активности, производи, едукација за најважното нешто на крајот на денот – нашето ЗДРАВЈЕ, благосостојба и целокупна физичка и психичка кондиција. Благодарност до сите фантастични учесници и поддржувачи без кои овој настан немаше да биде тоа што е, и најголем поздрав до сите посетители кои разбираат дека здравиот животен стил не е помодарство, туку стил на живеење. Одиме на трета година! Секогаш Ваши Momentum Inc.., Health, Fitness & Wellness Expo 2016