Гостувавме и на радио! Слушнете како си поминавме на гости во Антенна 5, Урбан Фм, Сити Радио и Метрополис. За сите оние кои ги пропуштија нашите гостувања и за оние останатите кои сакаат да не чујат пак 🙂

Антенна-5

 

Urban

 

Сити

metropolis