Отварање Health, Fitness & Wellness Expo 2016

Дел од атмосферата на отварањето на HFW Expo ’16. Одлична забава со Карлос Мерајо Гарсија и Таури Вахесар 🙂

фотографија: www.differentphotography.mk
Отварање HFW Expo 2016

Како изгледаше Health, Fitness & Wellness Expo ’16
Погледнете кој се’ беше дел од второто издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
Standovi_ (1)

Саботни активности
Уживавме и се дружевме преку целиот ден на HFWExpo!

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
HFW_2den_ (8)

Неделни активности
Ден преполн со убави луѓе, едукативни презентации, интересни активности и позитивна атмосфера! 🙂

Официјална фотографија: www.differentphotography.mk
HFW_3den_ (4)