Програмата на настанот ќе ја збогатат одлични изведувачи, не пропуштајте да бидете дел од сите забавни активности!

Сите кои како дел од програмата ќе настапат на настанот, можете да ги погледнете на овој линк.

ЕленаБубало ГуаШа ЗаНедДо кк Најк ПолеПеопле ББ Балерина УлтимејтФит СпецијалнаОлимпијада

 

Програмата за второто издание на Health, Fitness & Wellness Expo е следна:

САБОТА – 24.09.2016 НЕДЕЛА – 25.09.2016
11:00 – 11:20 Morning Yoga – Јога за убав ден

–        Јога Центар Тафталиџе

11:00 – 11:20 Јога за хармонична бременост

–        Јога Центар Тафталиџе

11:30 – 11:50 Cooking Academy – Храната: Лек на 21ви век

–        ЦД Диет Клуб – Цвета Динева

11:30 – 11:50 ЈАС + ВОДАТА

–        Бентен Пан

12:00 – 12:20 URBHANIZE

–        PLAY FIT MOVE

12:00 – 12:20 Cooking Academy: Smoothie Edition

–        Кино Карпош + Јана Младенова

12:30 – 12:50 SLACKLINING FOR EVERYONE!

–         Sport Inn

12:30 – 12:50 REVIVE YOURSELF

–         ТСК Бранимир и Бранкица

13:00 – 13:20 Total Body Workout by Boot Camp Bubalo

–        Елена Бубало

13:00 – 13:20 The power of Spinning®

–         Sport Inn

13:30 – 13:50 Природна нега и благотворна помош со моќта на алгојскиот планински бор

–        Allga San

13:30 – 13:50 CIRCUIT TRAINING

–        PLAY FIT MOVE

14:00 – 14:20 Филтрирај, хидрирај и заштеди со Брита

–        Canmak – Brita

14:00 – 14:20 Природна нега и благотворна помош со моќта на алгојскиот планински бор

–        Allga San

14:30 – 14:50 МЕДИКУС ХЕЛП – Пријател на животот

–        Medicus Help

14:30 – 14:50 Виталност, Хармонија, Енергија

–        Здравје +

15:00 – 15:20 Мануелно – терапевтските техники како терапија, превенција и рехабилитација

–        Студио Алтернатива

15:00 – 15:20 “Фит Фамилии”

–        Специјална Олимпијада Македонија

15:30 – 15:50 ДИШЕТЕ ЛИ ДОВОЛНО КИСЛОРОД?

–        Специјализиран Хипербаричен Центар

15:30 – 15:50 Ајде да трчаме заедно

–        NRC – NIKE + RUN CLUB

16:00 – 16:20 Кристален камен – Мирисајте чисто и здраво

–        Дурис

16:00 – 16:20 Интолеранција на храна

–        Adria Lab

16:30 – 16:50 Kangoo: Having fun getting fit

–        Kangoo Club Macedonia

16:30 – 16:50 Балет за возрасни

–        Балетско студио Балерина

17:00 – 17:20 PROBalans – Затоа што немате време да бидете болни

–        Pharma S

17:00 – 17:20 Традиционална кинеска масажа

–        GUA SHA

17:30 – 17:50 Совршена силуета

–        Silhouette

17:30 – 17:50 “Инстинктивна самоодбрана”

–        Академија за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” – Битола

18:00 – 18:20 Ultimate Fit

–        Ultimate Fit Alebras

18:00 – 18:20 Kangoo: Having fun getting fit

–        Kangoo Club Macedonia

18:30 – 18:50 AcroBalance

–        Pole People Skopje

18:30 – 18:50 Природата има решение!

–        Грин БСН