Сè за здравиот живот и здравите навики на едно место!

И оваа година се потрудивме на посетителите на Health, Fitness & Wellness Expo да им ги претставиме најквалитетните брендови на производи и услуги од областа на здравјето, фитнесот и велнесот.

Преку 40 врвни изложувачи на своите штандови ќе им понудат на посетителите разни дегустации, презентации, консултации и совети, како и забавни игри со вредни награди.

Спонзор на настанот е центарот Sport Inn

Спорт-Инн

Повеќе за нив дознајте овде.

Изложувачи:

Моментум-Страна-Лого-Канго Моментум-Страна-Лого-МедикусХелп Моментум-Страна-Лого-МојСан  Моментум-Страна-Лого-Натура Моментум-Страна-Лого-нутриБулет Моментум-Страна-Лого-ПлајФит Моментум-Страна-Лого-Силуете Моментум-Страна-Лого-Славеј Моментум-Страна-Лого-СтудиоАлтернатива Моментум-Страна-Лого-СуперОрто Моментум-Страна-Лого-Телеком Моментум-Страна-Лого-Титаниум Моментум-Страна-Лого-Тримекс Моментум-Страна-Лого-ФармаС Моментум-Страна-Лого-Форд Моментум-Страна-Лого-ХербаНатура Моментум-Страна-Лого-Хипербаричен Моментум-Страна-Лого-Авицена Моментум-Страна-Лого-АгроЕли Моментум-Страна-Лого-Адриа Моментум-Страна-Лого-АлгаСан Моментум-Страна-Лого-Алеа Моментум-Страна-Лого-АлфаЛаб Моментум-Страна-Лого-АниФарм Моментум-Страна-Лого-Бауерфаинд Моментум-Страна-Лого-БенТенПан Моментум-Страна-Лого-БиМек Моментум-Страна-Лого-Борка Моментум-Страна-Лого-Брита Моментум-Страна-Лого-БХ Моментум-Страна-Лого-Виола Моментум-Страна-Лого-Гоџи Моментум-Страна-Лого-Грин Моментум-Страна-Лого-ДермаБела Моментум-Страна-Лого-ДрВаис Моментум-Страна-Лого-Дурис Моментум-Страна-Лого-Здравје+ Моментум-Страна-Лого-Јога Моментум-Страна-Лого-Камбероваwebsitelogo

Повеќе за сите изложувачи кои ќе настапат на настанот, дознајте на овој линк.